Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VDO 3.0

De toekomst begint: de VDO DTCO Universele retrofit Tachograaf 3.0

 

Hij is betrouwbaar, ontzettend gebruiksvriendelijk en heeft enkele geweldige technische functies. De nieuwe Universele Digitale Tachograaf van VDO, leverbaar voor alle truckmerken.

De nieuwe Universele Digitale Tachograaf van VDO is nu leverbaar voor alle truckmerken. Hij is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en heeft enkele geweldige technische functies.

Door zijn verbeterde ergonomie en functionaliteit is de VDO DTCO 3.0 sneller, slimmer en flexibeler. Neem het nieuwe ontwerp van het front, met een display dat schittering beperkt, voor uitstekende leesbaarheid bij direct zonlicht en met één knop voor alle activiteiten: krachtig door zijn eenvoud.

De kern van de DTCO 3.0 is de bewezen registratie-eenheid, met een enorme geheugencapaciteit, twee kaartlezers, een geïntegreerde printer en een geïntegreerd display. De DTCO 3.0 biedt ook extra functies zoals de mogelijkheid om veel gegevens van het geheugen en de chauffeurskaart snel en eenvoudig via de Download Device (DLD) over te dragen.

Dit is de toekomstbestendige retrofit tachograaf, met een nieuw, slim ontwerp, snel plaatsen/verwijderen van kaarten, 30% snellere download en een lager energieverbruik. Neem afscheid van de DTCO 2.2 en heet de DTCO 3.0 welkom – uw nieuwe vriend voor onderweg!

U kunt nu de nieuwe 3.0 bij RBTechniek bestellen.

Nieuw: Wij hebben nu ook alle Kitas2 gevers in ons programma.

Vraag ons ook naar remote download mogelijkheden met track en trace van de Fleetfactory.

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!